Populaire serie 'Supernatural' hoeft niet voorbij te zijn

'Supernatural' hoeft niet voorbij te zijn

De serie Supernatural kan elk moment een zestiende seizoen krijgen van The CW.

Jim Pedd, 10 november 2021 om 06:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Afgelopen zomer was er ineens het nieuws dat The CW werkt aan een prequel spin-off op Supernatural: The Winchesters. Die wordt ontwikkeld door Jensen Ackles en mogelijk krijgt co-ster Jared Padalecki ook betrokkenheid. Maar daar hoeft het niet bij te blijven.
The CW-baas Mark Pedowitz vertelde tijdens een interview dat de serie erg belangrijk is voor de zender (gek is dat niet, aangezien deze gedurende maar liefst vijftien seizoenen te zien was). Bovendien ziet hij een revival nu al zitten.

Supernatural-revival
"Als de jongens terug willen keren, sta ik er altijd voor open om meer Supernatural te maken," onthulde Pedowitz.

In elk geval werkt Ackles met zijn vrouw Danneel Ackles aan de prequel. Dat doen zij onder de vlag van hun bedrijf Chaos Machine Productions, dat een deal heeft met Warner Bros. Television - dat weer de studio achter Supernatural is.

Ackles vertelde in een statement dat hij "samen met Danneel wist dat het eerste verhaal dat wij wilden vertellen onder Chaos Machine Productions, het verhaal van John en Mary Winchester was, of beter: het Supernatural-oorsprongsverhaal. Ik had altijd het gevoel dat mijn personage Dean meer had willen weten over de relatie van zijn ouders en hoe die tot stand kwam. Dus het klonk goed om hem op deze reis mee te nemen."
Bron: Bleeding Cool

Lees meer over: Supernatural, The CW, Seizoen 16

Informatie over de serie: Supernatural

Populair nieuws