Bedenker doet een duit in het zakje bij de 'Supernatural'-ruzie

Bedenker over de 'Supernatural'-ruzie

Jared Padalecki en Jensen Ackles waren erg boos op elkaar over de nieuwe Supernatural-serie.

Jim Pedd, 28 juni 2021 om 07:11

Het ging even mis in het land van Supernatural. Dagen nadat acteur Jared Padalecki op Twitter onthulde er via sociale media achter te zijn gekomen dat er een prequel gemaakt werd voor The CW. Hij was er niet blij mee.
Inmiddels is de behoorlijk publieke ruzie tussen Padalecki en acteur Jensen Ackles weer bijgelegd, maar nu doet bedenker Eric Kripke nog een duit in het zakje. Hij hoopte de boel bij te kunnen leggen. Inmiddels is zijn bericht weer verwijderd.

Reactie van Kripke
"Man. Toen ik dit schreef, nam ik aan dat Jared er van af wist. Ik vergiste mij. Ik heb mijn excuses al aan hem aangeboden en Jared en Jensen hebben het bijgelegd," schrijft Kripke op Twitter.

Hij ging verder: "Ik hou van hen allebei alsof het mijn broers zijn en beiden droegen evenveel bij aan Supernatural. Families maken soms wat drempels mee en ze overwinnen ze altijd. Dat is waarom ze een familie zijn."

De prequel-serie duikt in de geschiedenis van de familie Winchester en heet dan ook The Winchesters. Centraal staat het verhaal van John en Mary Winchester, dus de ouders van de broers die we in Supernatural volgden. Ackles is aan het project verbonden als verteller.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Supernatural, The Winchesters, Eric Kripke, Jared Padalecki, Jensen Ackles

Informatie over de serie: Supernatural

Populair nieuws