'Star Trek: Discovery' seizoen 4 onthult gave foto's!

'Star Trek: Discovery' S4 onthult gave foto's!

Het vierde seizoen van Star Trek: Discovery komt er eindelijk aan.

Jim Pedd, 10 november 2021 om 07:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Op 18 november keert Star Trek: Discovery terug met zijn vierde seizoen. In het nieuwe seizoen krijgt de crew van de Discovery met een heel nieuwe bedreiging én situatie te maken.
Nu is Michael Burnham namelijk de kapitein van het schip. Zij neemt het roer over van Saru en zal hopelijk langere tijd kunnen blijven zitten (in tegenstelling tot onder meer Saru, en Gabriel Lorca). In het kader van de naderende release, zijn enkele foto's vrijgegeven van het vierde seizoen.

Star Trek: Discovery-foto's
De foto's tonen de Discovery en laten zien dat de crew kleurrijkere Starfleet-uniformen draagt. Burnham heeft hetzelfde rood aan dat de kapitein droeg tijdens het Star Trek: The Next Generation-tijdperk.

Ook zien we beelden voorbij komen van Tilly (Mary Wiseman), Book (David Ajala), Saru (Doug Jones), Stamets (Anthony Rapp), Dr. Culber (Anthony Rapp), Blu del Barrio (Adira) en meer.Het vierde seizoen van Star Trek: Discovery laat zien dat de Discovery en Captain Burnham een nieuwe bedreiging het hoofd moeten bieden, maar dan eentje die impact heeft op zowel de Federation als non-Federation planeten. Iedereen moet samenwerken om te overleven.

Star Trek: Discovery stream je op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS, Paramount, Star Trek

Populair nieuws