search
Dit is hoe 'Dexter' had moeten eindigen
Series / Nieuws

Dit is hoe 'Dexter' had moeten eindigen

Maar dat einde kregen we niet te zien, waardoor Dexter: New Blood mogelijk is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dexter: New Blood-showrunner Clyde Phillips blijkt oorspronkelijk een heel andere pitch te hebben gehad voor de laatste momenten van de serie Dexter. En hij is blij dat dit niet gemaakt is.

Phillips sprak met Entertainment Weekly en vertelde dat zijn pitch sterk verschilde van het huidige einde. We zien in de oorspronkelijke finale hoe Dexter een nieuwe identiteit aanneemt en houthakker wordt, nadat zijn zus Debra om het leven is gekomen en hij laat ook nog 'ns zijn zoon Harrison achter.

Heel ander einde
Phillips houdt, net als veel fans, niet van dat einde. En volgens hem "verloor de serie zijn weg. Ik bedoel, we zagen video's verschijnen van mensen die de finale bekeken en schreeuwden naar hun televisie."

Hij benadrukt dat hij niet "in de ruimte was, dus ik kan niemand daar echt voor bekritiseren. Er zitten veel factoren die wegen in zoiets, als het aankomt op invloed van uitvoerend producenten en het netwerk."

Het liefst had hij gezien hoe Dexter geëxecuteerd zou worden voor zijn misdrijven. "Hij lag op de tafel en buiten het raam zie je alle mensen die hij vermoord heeft. Dat zat in mijn hoofd."

Je kunt Dexter streamen op Prime Video.



Aanbevolen artikelen