'Dexter: New Blood' scoort bijzonder goed bij de kijker

Dexter: New Blood heeft een heel goed aantal kijkers weten te trekken.

Jim Pedd, 11 november 2021 09:25

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Dexter: New Blood is in de Verenigde Staten van start. De revival begon zondag en trok heel wat kijkers naar televisiezender Showtime.
Dexter: New Blood bleek door 2,2 miljoen kijkers gezien te zijn, op zowel de lineaire als streamingplatformen. Daarmee wordt het de meest bekeken Showtime-titel ooit op OTT op de eerste dag. En is het de meest bekeken scripted drama seizoensopener die alle premium kanalen hebben gezien in de VS.

Dexter: New Blood-kijkcijfers
Op zondag trok de eerste aflevering 866.000 lineaire kijkers. On-demand en streaming waren goed voor nog eens 1,303 miljoen kijkers, waarmee Showtime er zondag in totaal 2,169 miljoen trok met de eerste aflevering.

Michael C. Hall is in de revival terug als de opvallende seriemoordenaar Dexter Morgan die een bijzondere morele code heeft.

Hij vermoordt namelijk enkel andere seriemoordenaars. De serie Dexter: New Blood pikt de draad tien jaar nadat Dexter vermist raakte in het oog van orkaan Laura, op. We zien hoe hij als Jim Lindsay leeft in het stadje Iron Lake.

Dexter is te streamen op Prime Video.
Bron: Deadline

Lees meer over: Dexter New Blood, Dexter, Michael C Hall, Kijkcijfers

Populair nieuws