search
Dit 'Dexter'-personage ga je niet meer zien
Series / Nieuws

Dit 'Dexter'-personage ga je niet meer zien

Dexter: New Blood brengt Quinn in elk geval helemaal niet meer terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Dexter: New Blood brengt Joey Quinn niet terug. Dat personage werd in de oorspronkelijke serie gespeeld door Desmond Harrington.

De tien afleveringen tellende voortzetting brengt een aantal oude bekenden terug. Zo zien we Michael C. Hall weer als Dexter, is Jennifer Carpenter zijn grofgebekte zus Debra en de Dark Passenger en is John Lithgow's geliefde Trinity Killer weer in een cameo te zien. Maar Joey Quinn is niet terug.

Geen Joey Quinn
Tijdens een interview met de site Screen Rant, vertelde showrunner Phillips wat de status van Quinn is. Harrington voegt zich niet bij de serie.

Dat terwijl Harrington een van de voornaamste castleden werd van Dexter. Hij was eerst een bijpersonage, maar verwerd tot een van de voornaamste castleden. En hoewel er hommages zijn aan bepaalde personages, zit niet iedereen in deze revival.

"Quinn is dit jaar in zijn geheel niet te zien. Joey Quinn. Nee, hij zit er niet in. Er zijn wel anderen. Ik weet het verschil niet tussen een easter egg en een hints. Maar we verwijzen wel naar een aantal van de personages," vertelde Phillips.

Je kan Dexter zien op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen