search
'The Witcher' seizoen 2 krijgt een wat andere Geralt of Rivia
Series / Nieuws

'The Witcher' seizoen 2 krijgt een wat andere Geralt of Rivia

Het tweede seizoen van The Witcher gooit 't in dit opzicht over een andere boeg.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Henry Cavill zegt dat in het tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher, zijn personage Geralt of Rivia, meer overeen moet komen met de Geralt die je uit de boeken kent.

De serie van Netflix is gebaseerd op de boekenreeks van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski, die eind jaren negentig gepubliceerd werd. Op 17 december zien we het tweede seizoen op Netflix en daarna volgt nog een derde seizoen.

Andere Geralt of Rivia
Tijdens een interview met Total Film vertelde Henry Cavill dat dit nieuwe seizoen een andere Geralt laat zien. Hij "spreekt meer" en lijkt "meer op een intellectueel".

Dat wil niet zeggen dat Geralt dan een volledig ander persoon is en een baken van positiviteit wordt of iets dergelijks. Maar:

"Dit seizoen wilde ik echt ervoor zorgen dat de Geralt uit de boeken accurater vertegenwoordigden en we hem meer zouden horen praten," begon Cavill. "Ik heb mij daar echt hard voor gemaakt. Ik zou hem niet vrolijk willen noemen. Hij is nog altijd Geralt of Rivia, maar hij is nu meer een intellectueel. Het is een zwaar leven, dat monster jagen. Ik zou het niet aanraden."

Je kunt The Witcher streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen