search
'Young Sheldon' onthult 'The Big Bang Theory'-gastrol
Series / Nieuws

'Young Sheldon' onthult 'The Big Bang Theory'-gastrol

Young Sheldon maakt een korte crossover met de serie The Big Bang Theory!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vanaf het begin heeft de serie Young Sheldon fans gerust weten te stellen met verwijzingen naar The Big Bang Theory. Gek is dat natuurlijk niet: de serie is een prequel en duikt in de opvoeding en jonge jaren van Sheldon Cooper.

Waar Young Sheldon vooral in uitblinkt, is het aantal verwijzingen naar The Big Bang Theory, met name naar personages die eigenlijk niet te zien zouden moeten zijn. Nu is er weer een nieuwe geniale twist aan het rijtje toe te voegen.

Bekende acteur
Acteur Simon Helberg zal de rol van Howard Wolowitz weer vervullen via een voiceover voor de aankomende aflevering van 18 november.

Helberg is het nieuwste castlid dat dit doet, nadat Kaley Cuoco weer te horen was als Penny en Mayim Bialik als Amy.

De cameo duikt in "de oorsprong van Sheldon's haat voor engineering. Jim en Simon - zelfs via een voiceover die ze via Zoom opgenomen hebben - missen geen moment in hun geruzie als Sheldon Cooper en Howard Wolowitz. plus, deze aflevering bevat de terugkeer van Rebe McEntire en introduceert Lance Reddick als Sheldon's eerste engineering professor. Daarmee is het een van onze beste afleveringen," vertelt uitvoerend producent Steven Molaro in een statement.

De aflevering is op 18 november te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen