'Moon Knight' van Marvel krijgt dit verhaal

'Moon Knight' van Marvel krijgt dit verhaal

Moon Knight krijgt een mooi verhaal als we zo kijken naar de synopsis.

Jim Pedd, 14 november 2021 om 09:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Disney+ kwam deze week niet alleen met een eerste blik op de serie Moon Knight, ook werd een eerste synopsis van de serie vrijgegeven. En die belooft heel wat te brengen!
In de synopsis wordt Marc Spector, a.k.a. Moon Knight, een "complexe burgerwacht die te lijden heeft onder een meervoudige persoonlijkheidsstoornis". Maar die persoonlijkheden leiden tot een dodelijke oorlog tussen de goden, tegen de achtergrond van het moderne en het oude Egypte.

Moon Knight
De synopsis van Moon Knight geeft verder geen details en laat niet weten hoe de schurk van de serie is. Wel weten we dat die rol gespeeld wordt door acteur Ethan Hawke, die zijn werk baseerde op cultleider David Koresh.

Recent vertelde acteur Oscar Isaac nog dat hij de serie zijn grootste uitdaging tot nu toe vindt.

"Er is zoveel ruimte om dingen te doen, die ik nog niet eerder heb kunnen doen," begon Isaac. "Ik was heel blij, kon niet wachten, om die dingen te doen waar ik altijd zo nieuwsgierig naar was en die helemaal nieuw voor mij waren. Ik kon ook niet wachten om naar de set te gaan, waar ik de grootste werklast in mijn carrière te verwerken kreeg."

Moon Knight is in 2022 te streamen op Disney+.
Bron: CBR

Lees meer over: Moon Knight, Marvel Studios, MCU, Disney Plus

Populair nieuws