search
Netflix kondigt 'Crime Scene: The Times Square Killer' aan
Series / Nieuws

Netflix kondigt 'Crime Scene: The Times Square Killer' aan

Het tweede seizoen belooft weer bijzonder ijzingwekkend te gaan worden...

In februari van dit jaar verscheen op streamingdienst Netflix de spannende docuserie Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel. Voor fans van deze reeks is er nu goed nieuws. Netflix heeft namelijk een tweede seizoen aangekondigd.

Het tweede seizoen van de true crime docuserie krijgt de naam True Crime: The Times Square Killer. Ze vertelt het verhaal van de zogenaamde Times Square Killer. Hij was een moordenaar die actief was in de straten van Manhattan tijdens de jaren '70 en '80.

De moordenaar beschikte over een duidelijk actieterrein. Hij verkoos dan ook buurten die vooral bekend stonden omwille van hun gewelddadige karakter en waar drugs de hoofdrol opeiste. De politie? Die keek in die tijd vooral weg van de gruwelen die er zich afspeelden. De Times Square Killer slaagde er onder meer in om in complete anonimiteit verschillende sekswerkers te vermoorden.

Nog 3 extra seizoenen
Met True Crime: The Times Square Killer is het einde van de true crime serie zeker en vast nog niet aangebroken. De makers hebben eerder dan ook reeds laten optekenen dat ze in totaal vijf seizoenen zouden willen maken van de reeks.

Ben jij ook iemand die houdt van true crime? Dan is het zeker de moeite waard om even dit tweede seizoen te bekijken. Erg lang hoef je daar bovendien niet meer op te wachten. Het tweede seizoen zal namelijk reeds te bekijken zijn bij de streamingdienst vanaf 29 december van dit jaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen