Reboot 'The Champions' aangekondigd met Cate Blanchett

In de reeks is alvast met zekerheid een rol weggelegd voor actrice Cate Blanchett...

Geoffrey Ketels, 14 november 2021 14:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Dat er zo nu en dan eens een serie van onder het stof wordt gehaald is eigenlijk niet meer zo opvallend te noemen. Deze keer is men echter wel erg ver teruggegaan in de tijd. De ooit zo populaire Britse serie The Champions die oorspronkelijk verscheen in 1968 krijgt namelijk een reboot.
De kans is dus zeer groot dat je nog niet eerder over de serie The Champions hebt gehoord. Het gaat hierbij om een Britse reeks die in eerste instantie te zien was op ITV van 1968 tot 1969.

De serie vertelde het verhaal van drie agenten die werkzaam waren voor de Verenigde Naties. Hun vliegtuig was neergestort in de Himalayas waarna ze gered werden door een geheime, technologisch zeer vooruitstrevende beschaving uit Tibet.

Ben Stiller
Van de reeks zal nu een reboot worden gemaakt door niemand minder dan Ben Stiller. Niet alleen zal Stiller zelf te zien zijn in de film, daarnaast raakte ook al bekend dat niemand minder dan Cate Blanchett een belangrijke rol zal krijgen.

Inmiddels heeft Blanchett zelf ook reeds gereageerd op de aankondiging van de reboot. Zij verwees naar de oude serie als een "lang vergeten juweeltje dat ook hedendaagse filmkijkers met zekerheid zal weten te overtuigen".

Wanneer de reboot precies zal verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Lees meer over: The Champions, serie, series, Cate Blanchett, Ben Stiller, reboot

Populair nieuws