search
Prime Video voegde deze series nieuw toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Prime Video voegde deze series nieuw toe afgelopen week

Check hier al het nieuws dat op de streamingdienst Prime Video verscheen.

Vandaag zetten we de bijzonder grote hoeveelheden series die aan Prime Video toegevoegd is deze week voor je op een rij. Zet je maar schrap, want het was een enorm drukke week.

The Walking Dead: World Beyond (S02E06): Een lid van de groep wordt onderzocht. Terwijl sommigen uit elkaar groeien, wordt de band tussen anderen juist hechter.

Maradona: Blessed Dream: Maradona heeft een overdosis gehad en zijn leven hangt aan een zijden draadje. Diego staat aan het begin van de carrière die van hem een voetbalicoon zal maken.

Always Jane: Jane woont met haar familie in landelijk New Jersey. Dat lijkt niet de beste plek voor een transgender tiener. Maar je kent haar familie niet, de Noury's. Ze hebben het hart op de tong en vinden humor in het dagelijks leven, terwijl Jane haar zinnen zet op een leven buiten het stadje.

All or Nothing: Toronto Maple Leafs: Kijk met een backstage-pas achter het blauw-witte gordijn naar het leven in en rond de Toronto Maple Leafs. Met een getalenteerde jonge kern van hockeyspelers en een dynamische staf openen de Leafs hun kleedkamer voor een blik op de beproevingen van een NHL-seizoen, terwijl ze moeten omgaan met blessures, successen, tegenslagen, triomfen en het dreigende spook van Covid-19.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen