search
Eerste trailer 'Halo' tv-serie onthult de Master Chief
Series / Trailer

Eerste trailer 'Halo' tv-serie onthult de Master Chief

Een snelle blik op Master Chief uit de bekende game-franchise. Volgend jaar te streamen.

Al jaren wordt er gewerkt aan een verfilming van de game Halo van ontwikkelaar Bungie en Microsoft Studios. De game verscheen in 2001 en net als met de vele vervolgen is de game alleen te spelen op de Xbox.

Nu heeft Paramount+ de eerste teaser trailer onthuld voor de tv-serie Halo die al even in de maak is. De beelden onthullen een eerste blik op Master Chief Petty Officer John-117 van acteur Pablo Schreiber. Master Chief is een supersoldaat die bekend als een "Spartan".

Halo volgt een episch 26e-eeuws conflict tussen de mensheid en een buitenaardse dreiging die bekend staat als het Covenant. Halo zal diepgewortelde persoonlijke verhalen verweven met actie, avontuur en een rijkelijk ingebeelde visie op de toekomst.

Teaser trailer voor Halo
Hieronder zie je de korte teaser waarin we een stem horen zeggen: "Hallo Master Chief". Uiteraard krijgen we hem ook in beeld.

Andere rollen zijn er voor Natascha McElhone (Dr. Catherine Halsey), Charlie Murphy, Jen Taylor, Shabana Azmi, Bokeem Woodbine, Kate Kennedy, Natasha Culzac, Yerin Ha en Bentley Kalu. Ergens in 2022 zal Halo te zien zijn op Paramount+.

[ytmovie=A6YG5lskRtU]


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen