search
De 'Halo'-serie doet iets wat de games niet gedaan hebben
Series / Nieuws

De 'Halo'-serie doet iets wat de games niet gedaan hebben

De Halo-serie van Showtime duikt in het verhaal van Master Chief.

Volgend jaar moet Halo een televisieserie krijgen op streamingdienst Paramount+. De serie verkent een heel nieuwe kant van hoofdpersoon Master Chief en laat een kant van hem zien die we nog niet gezien hebben in de games.

Dat onthulde Kiki Wolfkill, het studiohoofd van 343 Industries. Wolfkill sprak uitgebreid over de uitdagingen die komen kijken bij het maken van de serie, een eerste live-action verfilming van de bekende games.

Heel andere Master Chief
"De grootste uitdaging als je de game verfilmt, is vermoedelijk het harnas van Chief. De game is ontworpen om je in het harnas van Chief te zetten. We vragen mensen in de serie om een beetje achterover te leunen en we laten daarom een kant van Chief zien die je in de game niet te zien krijgt," aldus Wolfkill.

Er zijn heel wat uitdagingen om Master Chief tot leven te brengen en de Halo-games te verfilmen. Maar volgens Wolfkill is er geen reden voor paniek.

"We willen met de serie iets nieuws doen met Halo. We willen dat mensen het anders kunnen ervaren. En daar komt een grote verantwoordelijkheid bij kijken. Bovendien is er de persoonlijke drive die we hebben om echt iets buitengewoons te maken."

De serie komt dus volgend jaar online.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen