search
Grootse plannen met afgekraakte 'Cowboy Bebop'
Series / Nieuws

Grootse plannen met afgekraakte 'Cowboy Bebop'

Cowboy Bebop seizoen 1 staat vanaf aankomende vrijdag op Netflix online.

Eind deze week verschijnt er weer een grote serie op Netflix. Dit keer verfilmde de streamingdienst de Japanse anime Cowboy Bebop uit 1997 van Sunrise. De serie speelt zich af in het jaar 2071 en richt zich op de avonturen van een ongeregelde groep premiejagers die criminelen over het zonnestelsel achtervolgen op het Bebop-ruimteschip.

In de serie zie je rollen voor onder meer John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda, Elena Satine en Alex Hassell. Uiteraard is het de bedoeling dat er een tweede seizoen verschijnt, maar deze heeft nog geen groen licht. Producent André Nemec sprak met The Hollywood Reporter over een mogelijk vervolg.

Grootse plannen voor seizoen 2
"Mocht Ted Sarandos langskomen, vertel hem dan dat ik grote plannen heb voor seizoen twee. We weten zeker waar we heen willen, en ik ben opgewonden dat we die verhalen mogen vertellen. Vingers gekruist dat we meer Cowboy Bebop krijgen," zei Nemec.

Ondertussen stromen de recensies voor het eerste seizoen binnen op Rotten Tomatoes. Heel positief zijn deze niet. Op het moment van schrijven staat de manga-verfilming op slechts 41 procent na 27 getelde recensies. Voor een serie is dat echt een heel lage score.

Vanaf 19 november kun je Cowboy Bebop op Netflix bekijken. Er zijn tien afleveringen van elk een uur lang.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen