Eerste recensies 'Star Trek: Discovery' seizoen 4: Is het ook wat?

Recensies 'Star Trek: Discovery' S4: Is het wat?

Star Trek: Discovery is begonnen met zijn vierde seizoen, maar is dat de moeite waard?

Jim Pedd, 19 november 2021 12:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Star Trek: Discovery is van start met zijn vierde seizoen. Dat kunnen wij hier helaas niet zien omdat Netflix het seizoen niet meer mag laten zien. Het seizoen is op Paramount+ te streamen, een streamingdienst die volgend jaar pas in Nederland beschikbaar zal zijn.
Het vierde seizoen van Star Trek: Discovery laat zien hoe Captain Michael Burnham en haar crew worstelen met een bizarre bedreiging die iedereen overal in gevaar brengt. Maar bevalt dit uitgangspunt wel? We zetten de recensies voor je op een rij

Star Trek: Discovery-recensies
Check hieronder de recensies:

IGN: "Discovery biedt een aflevering die de hoge visuele lat ontmoet, die de serie de afgelopen jaren gelegd heeft, en zorgt voor nieuwe dynamiek onder de personages die heel tof vooruit zullen gaan. De vraag is alleen hoe goed dit seizoenlange mysterie gebalanceerd wordt met de wekelijkse avonturen."

Decider: "Toen Discovery begon, voerden ze een oorlog met een vijand, maar ook met elkaar en hun oorsprong. In seizoen 4 is de crew van de Discovery verenigd, als geheel en bieden ze elkaar comfort en hoop, en dat in een wereld die dat nu ook echt nodig heeft. Misschien is dat ook wel de meest radicale verandering van allemaal."

IndieWire: "De diepgang van personages buiten Burnham mist nog echt in Discovery. Gelukkig is er veel flair om van te genieten. Discovery ziet er consistent beter uit dan de vorige drie Trek-films. Hopelijk zal het ook snel meer zijn dan alleen een mooie serie."

That Hashtag Show: "52 minuten is lang voor een enkele aflevering van Star Trek. Maar er is geen enkele seconde verspild. We zien de crew weer, hebben een goed gevoel gekregen voor wat er gebeurd is sinds de finale van het laatste seizoen, en een geweldige basis om mee te werken."
Lees meer over: Star Trek Discovery, Star Trek, Sonequa Martin Green

Populair nieuws