'The Crown' vindt cruciale hoofdrolspeler voor seizoen 5

Seizoen 5 van The Crown van Netflix heeft een hoofdrolspeler erbij.

Jim Pedd, 19 november 2021 11:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het vijfde seizoen van Netflix-serie The Crown laat weten dat acteur Senan West gecast is. Hij is de zoon van Dominic West en mag de rol van Prince William spelen.
West was al gecast in The Crown, als de vader van Prince William, namelijk Prince Charles. The Crown volgt de heerschappij van Queen Elizabeth II en de belangrijkste historische gebeurtenissen die zich in haar leven afspeelde. Dominic neemt de rol over van Emmy-winnaar Josh O'Connor.

The Crown seizoen 5
Het nieuwe seizoen gaat verder met een nieuwe cast acteurs en actrices. Imelda Staunton is nu te zien als Queen Elizabeth, Jonathan Pryce speelt Prince Phillip en Elizabeth Debicki is te zien als Princess Diana.

Het vorige seizoen eindigde in de jaren tachtig en het nieuwe seizoen volgt de royals tot ergens eind jaren negentig, waaronder het auto-ongeluk waarbij Diana in 1997 om het leven kwam.

Variety schrijft dat de dertienjarige Senan gecast is als de prins, nadat zijn auditietape de indruk op de producenten wist te maken. Hij zal in de latere afleveringen van het nieuwe seizoen te zien zijn.

The Crown gaat in november verder op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Crown, Netflix, Prince William

Populair nieuws