Nu al populaire 'Yellowstone' spin-off '1883' onthult zijn cast

'Yellowstone' spin-off '1883' onthult zijn cast

De serie 1883 komt eraan en dit zijn de castleden die we zien.

Jim Pedd, 20 november 2021 om 10:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het vierde seizoen van de serie Yellowstone wordt op dit moment uitgezonden. De serie staat op het punt daarna uit te breken als een volwaardige franchise.
Gek is dat niet gezien de recordbrekende kijkcijfers van het eerste seizoen. De première van seizoen 4 bevatte een mooi moment dat liet zien wat de toekomst brengt: we zagen Tim McGraw als James Dutton - de man die het land kocht dat later de Yellowstone Ranch zou worden. Daarmee liet Paramount+ de eerste beelden van spin-off serie 1883 zien. Vandaag is de complete cast onthuld

1883-cast
McGraw voert de sterrencast aan, samen met zijn echtgenote Faith Hill. Zij spelen de twee muzikanten die centraal staan.

Ze worden vergezeld door iconen Sam Elliott, Billy Bob Thornton, Isabel May en LaMonica Garrett. Ook horen we dat Audie Rick, Marc Rissmann, Eric Nelsen, and James Landry Hebert allemaal series regulars gaan spelen.

Naast hen zien we ook Dawn Olivieri, Emma Malouff, Alex Fine, Gratiela Brancusi, Anna Flamora, Nichole Galicia, Stephanie Nur, Amanda Jaros, Noah Le Gros en Martin Sensmeier zich bij de cast voegen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: 1883, Paramount Plus, Yellowstone

Populair nieuws