search
'Hawkeye'-serie leidt tot grote dingen
Series / Nieuws

'Hawkeye'-serie leidt tot grote dingen

Disney+ maakt de serie Hawkeye die tot hele grote dingen gaat leiden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De afgelopen maanden hebben we meerdere Marvel Studios-series zien debuteren op streamingdienst Disney+. In die series ontmoetten we personages die in de comics bijvoorbeeld bekend staan als Speed en Wiccan, en andere leden die mogelijk ooit superkrachten krijgen en zich bij de superheldengroep de Young Avengers voegen.

Een van die leden speelt in de serie Hawkeye een van de hoofdrollen en heet Kate Bishop. Zij neemt het in de comics over van Clint Barton als Hawkeye, de scherpschutter die zo'n belangrijke rol heeft in de franchise.

Naar de Young Avengers?
Tijdens een interview met de site ComicBook vertelt Steinfeld of zij zich mogelijk bij de Young Avengers voegt, aangezien dat heldenteam zeer waarschijnlijk zijn debuut zal maken.

"Als ik eerlijk ben, voelt het alleen al gestoord dat ik nu hier zit, met deze groep mensen," begon Steinfeld.

"Ik ben zo dankbaar dat ik deel mag zijn van deze serie in dit universum, en het is slechts het begin. De serie is nog niet eens uitgebracht. Ik kijk nu vooral uit naar de release."

Die staat gelukkig om de hoek! Hawkeye is vanaf 24 november te zien op Disney+. Die datum brengt men de eerste twee afleveringen uit, daarna wordt wekelijks een nieuwe vrijgegeven.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen