Door Netflix teruggebrachte megahit eindelijk van start

Manifest begint met opnames van seizoen 4

Manifest werd door Netflix van de ondergang gered en krijgt een nieuw seizoen.

Jim Pedd, 20-11-2021 12:27

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix is officieel begonnen met de opnames van het vierde seizoen van de serie Manifest. De NBC-serie kwam weer tot leven nadat de serie eerder geannuleerd werd door dat netwerk.
Het lijkt inmiddels een terugkerend thema: een serie wordt geannuleerd en daarna brengt een streamingdienst 'm terug. Daarmee keert de betreffende serie terug als een feniks die uit de as herrijst, mede door het nieuwe publiek dat de serie niet eens kende en tegelijk heel groot is.

Manifest seizoen 4
Acteur J.R. Ramirez schrijft op Instagram dat hij begonnen is met de opnames van het nieuwe en vierde seizoen van Manifest.

Dat wordt een langer seizoen dan je wellicht gewend bent van de serie: met twintig afleveringen. Wel rondt Netflix de serie daarmee meteen af, al zagen we in het verleden dat Netflix soms niet stopt waar de streamingdienst dacht te gaan stoppen. Uiteindelijk hangt dat natuurlijk af van het publiek dat een serie trekt.

Hoe dan ook schrijft Ramirez dat het als een droom is. "Het is dag één en je voelt gewoon de waardering die deze groep voelt voor de magische rit die Manifest is. Maar laten we reëel blijven: de enige reden waarom dit gebeurt, is dankzij JULLIE! Jullie maken dit mogelijk. We houden van jullie en kunnen niet wachten dit te laten zien."


Bron: ComicBook

Lees meer over: Manifest, Netflix, opnames

Populair nieuws