search
Zeer goed nieuws voor 'Manifest' seizoen 4 op Netflix

Zeer goed nieuws voor 'Manifest' seizoen 4 op Netflix

De serie wordt verplaatst van NBC naar Netflix om een definitief einde eraan te breien.

Zilko Tarici
Na op ruwe wijze te zijn geschrapt door NBC na het derde seizoen, is Manifest nu een serie die op Netflix wordt ondergebracht. Deze 20 afleveringen zijn echter ook direct de laatste van de serie.

Netflix heeft nu aangekondigd dat de opnames van het vierde seizoen eind deze maand van start moeten gaan. Het is helaas nog onbekend wanneer het vierde seizoen te streamen zal zijn.

[b]
Volgens Murphy's Multiverse zouden de opnames van Manifest seizoen 4 moeten beginnen op 18 november, wat dus erg goed nieuws is voor fans die met spanning naar de slotafleveringen uitkijken.

Het duurt natuurlijk even om 20 uur aan tv op te nemen, maar wij verwachten dat het eindresultaat ergens in 2022 te streamen zal zijn. Het kan ook zomaar zijn dat het seizoen, net als bij bijvoorbeeld Lucifer, in twee helften wordt opgedeeld.

Manifest-bedenker Jeff Rake wilde eigenlijk altijd zes seizoenen maken van de serie, maar denkt dat de 20 afleveringen genoeg moeten zijn om het einde dat hij altijd al in gedachten had op goede wijze te kunnen realiseren.Aanbevolen artikelen