search
Poison Ivy uit 'Batwoman' in volle glorie onthuld
Series / Posters

Poison Ivy uit 'Batwoman' in volle glorie onthuld

Binnenkort zien we actrice Nicole Kang als de DC slechterik debuteren in Batwoman.

Deze maand wordt de laatste aflevering in de eerste reeks van seizoen drie van Batwoman uitgezonden op de Amerikaanse zender The CW. In de "midseason finale" krijgen we weer een nieuw personage te zien, namelijk Poison Ivy.

In de vorige afleveringen zagen we Dr. Mary Hamilton al transformeren naar de schurk, maar nu hebben we ook een blik op haar uiteindelijk voorkomen als de vrouwelijke schurk. In de serie wordt de rol gespeeld door actrice Nicole Kang.

Eerst blik op Poison Ivy
Hieronder zie je de foto van Kang als haar volwaardige Poison Ivy. Je kent de actrice mogelijk uit series als You en Orange Is the New Black. Aankomende woensdag wordt de aflevering uitgezonden.



The CW beschrijgft haar personage als volgt: "Nu ze is geïnfecteerd door Poison Ivy, neemt de onbaatzuchtige en zorgzame Mary Hamilton een afslag naar een verderfelijke en kwaadaardige versie van zichzelf. Poison Ivy Mary is namelijk niet langer tevreden met haar ondersteunende rol in het Bat-team en gebruikt haar hervonden krachten om op te staan en haar diepst begraven verlangens te uiten, ongeacht wie of wat haar in de weg staat.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen