search
Deze Nederlandse acteur speelt in 'The Wheel of Time'
Series / Nieuws

Deze Nederlandse acteur speelt in 'The Wheel of Time'

Josha Stradowski uit onder meer Spangas en Gewoon vrienden in grote serie van Prime Video.

Wist je dat The Wheel of Time een Nederlandse hoofdrol speler heeft? Acteur Josha Stradowski vertolkt namelijk de rol van Rand al'Thor naast namen als Rosamund Pike (als Moiraine) en Daniel Henney (als al'Lan Mandragoran).

Stradowski zagen we in 2011 en 2012 als het personage Pascal Roozen in de jeugdserie Spangas en was daar te zien in titels als Verborgen verhalen, Boys on Film 13: Trick & Treat, Gewoon vrienden en Mannen van Mars.

Josha Stradowski in The Wheel of Time
The Wheel of Time is nu te zien op Prime Video. De eerste drie afleveringen staan al online en aankomende weken verschijnen er nog vijf online. Hieronder de promo van Prime Video over Stradowski.



The Wheel of Time volgt Moiraine, een lid van de Aes Sedai, een machtige organisatie van vrouwen die over magische krachten beschikken. Ze neemt een groep van vier jonge mensen mee op een reis rond de wereld, in de overtuiging dat een van hen de reïncarnatie van de 'Dragon' zou kunnen zijn, een machtig persoon waarvan geprofeteerd was dat hij de wereld zou redden of vernietigen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen