'The Wheel of Time' heeft een verrassing voor fans

'The Wheel of Time' heeft een verrassing

Op Prime Video kan je korte The Wheel of Time-films bekijken die de franchise uitbouwen.

Jim Pedd, 21 november 2021 om 09:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Prime Video lanceerde afgelopen vrijdag de serie The Wheel of Time. Die is gemaakt met fans van Game of Thrones in het achterhoofd.
Of de eerste drie afleveringen echt geslaagd zijn is nog een beetje de vraag, maar gaaf is dat Amazon voor elke aflevering ook speciale bonuscontent maakt. Het gaat om geanimeerde afleveringen die meer van de diepgaande mythologie van de franchise van Robert Jordan uitlegt.

The Wheel of Time-extra's
De eerste aflevering heeft een special die uitlegt wat de Breaking of the World is, een gebeurtenis waarbij alle mannelijke magiërs doordraaiden. Hun magie werd gecorrumpeerd door de Dark One.

In de tweede aflevering gaat men in op de val van Manetherin, een stadsstaat die ooit bestond in de Two Rivers-regio. En dan is er de derde aflevering, die The Greatest Warder heet en kijkt naar de relatie tussen en Aes Sedai en de Warder die haar vergezelt.

Om de Origin Stories-afleveringen te bekijken, moet je The Wheel of Time pauzeren op je browser en dan klikken op 'Bonus Content'. Dat brengt je naar de X-Ray sectie, waar je een kaart van de wereld ziet, video's van achter de schermen en de Origin Stories.

The Wheel of Time stream je (je raadde het al) op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Wheel of Time, Prime Video, Amazon, Short

Populair nieuws