3 ijzersterke series die je nog op Disney+ Star moet kijken

3 ijzersterke series die je op Disney+ kunt zien

Nee, nu even geen Star Wars of Marvel, maar drie series die op Disney+ Star staan.

Bram de Groot, 21 november 2021 om 14:10

Als je aan Disney+ denkt, dan denk je ook al snel aan Marvel en Star Wars en misschien nog wat titels geschikt voor de jongere kijkers. Op Disney+ Star vind je zeker andere, heel interessante series terug. Hieronder drie series die je mogelijk nog moet gaan kijken.
[b]Dopesick
| Bing nu! | 1 seizoen

Met een score van 85% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes een sterk ontvangen dramaserie met onder meer Michael Keaton, Rosario Dawson en Will Poulter. Dopesick neemt kijkers mee naar het epicentrum van Amerika's strijd tegen de verslaving aan opiaten, van de directiekamers van Big Pharma, naar een noodlijdende mijnbouwgemeenschap in Virginia, tot aan de wandelgangen van de DEA.


Love, Victor | Bing nu! | 2 seizoenen

Met een score van 95% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes een sterk ontvangen dramaserie met onder meer Michael Cimino, Rachel Hilson en Anthony Turpel. Love, Victor volgt Victor, een nieuwe leerling op Creekwood High School, tijdens zijn zoektocht naar zichzelf. Victor heeft het moeilijk thuis, moet zijn plekje vinden in een nieuwe stad en worstelt met zijn geaardheid. Wanneer het hem bijna te veel wordt, roept hij de hulp in van Simon om door de ups en downs van de middelbare school te navigeren.


Only Murders in the Building | Bing nu! | 1 seizoen

Met een score van maar liefst 100% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes een sterk ontvangen komedieserie met onder meer Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez. Only Murders In The Building volgt drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen en er plotseling in verwikkeld raken als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.


Lees meer over: Only Murders in the Building, Disney, Love Victor, Dopesick

Populair nieuws