'Avatar: The Last Airbender' en 'The Mandalorian' hebben één ding gemeen

Avatar The Last Airbender deelt iets met Star Wars

De serie Avatar: The Last Airbender maakt gebruik van dezelfde opnametechnieken.

Jim Pedd, 21 november 2021 14:52

Eerder deze week bracht Netflix de live-action serie Cowboy Bebop uit. Die is gebaseerd op een anime. En intussen werkt Netflix ook aan One Piece en Yu Yu Hakusho. Maar daar blijft het niet bij.
Netflix is ook druk bezig met de opnames van Avatar: The Last AIrbender. Misschien geen anime, maar net zo goed de verfilming van een animatieserie. Eentje waar veel druk op staat. Om voor grootse sets en spektakel te zorgen, blijkt de serie iets gemeen te hebben met een van de grootste series op Disney+: The Mandalorian.

De opnames
Op Twitter meldt Avatar News dat de live-action verfilming van de wereld van het benden een cruciale factor deelt met The Mandalorian.

Beide series worden namelijk opgenomen op een digitale filmset, die bestaat uit een gigantische faciliteit met mega-schermen met enorm hoge resoluties. Zo kunnen de makers op een set heel wat spectaculaire beelden opnemen, in plaats van helemaal naar de ruwe locaties te reizen waar dit gemaakt moet worden in een normale situatie.

Hieronder het bericht:Avatar: The Last Airbender kan je nu bingen op Netflix; de live-action versie verwachten we volgend jaar. The Mandalorian staat op Disney+.
Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Netflix, The Mandalorian, Star Wars, Disney Plus

Populair nieuws