Met deze scène trapt de fantasyserie 'The Wheel of Time' af

Zo start de serie 'The Wheel of Time'

Bekijk de eerste minuten uit de nieuwe fantasyserie van Prime Video.

Bram de Groot, 21 november 2021 13:33

Afgelopen vrijdag debuteerde de serie The Wheel of Time op Prime Video met de eerste drie afleveringen. De streamingdienst heeft nu de eerste paar minuten uit de fantasyserie op YouTube gezet en hieronder kun je deze beelden zien.
In de serie volgen we Moiraine, gespeeld door Rosamund Pike. Zij is een lid van de Aes Sedai. Dit is een machtige organisatie van vrouwen die over magische krachten beschikken. Met een groep van vier jonge mensen gaat zij op een reis rond de wereld, in de overtuiging dat een van hen de reïncarnatie van de 'Dragon' is.

De eerste drie minuten van The Wheel of Time
Hieronder zie je de video De Eerste 3 Minuten van The Wheel of Time via Amazon Prime Video Nederland. "In The Wheel of Time bestaat een magische kracht. Het enige is… Deze kracht is alleen bestemd voor vrouwen," staat bij de video op YouTube te lezen.

De eerste drie afleveringen van The Wheel of Time staat dus al online en er verschijnen aankomende vrijdagen nog eens vijf afleveringen.
Bron: Prime Video

Lees meer over: The Wheel of Time, Het Rad des Tijds, Rosamund Pike, Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Zoe Robins, Barney Harris, Madeleine Madden, Amazon Prime Video

Populair nieuws