search
Deze bikkelharde 'The Walking Dead'-aflevering is de favoriet van Lauren Cohan
Series / Nieuws

Deze bikkelharde 'The Walking Dead'-aflevering is de favoriet van Lauren Cohan

Lauren Cohan speelt in de zombieserie de rol van Maggie Greene, sinds seizoen twee.

Actrice Lauren Cohan speelt bijna vanaf het begin in The Walking Dead, de zombieserie die je in Nederland kunt volgen op Disney+ en FOX. Ze speelt de rol van het personage Maggie Greene en ze had lange tijd een relatie met Glenn, van acteur Steven Yeun.

Nu blijkt dat de achtste aflevering in seizoen drie de favoriet is van de actrice. Die aflevering heet Made to Suffer. Dit was de "mid-season finale". Ze vertelde waarin in gesprek met Entertainment Weekly.

De favoriete aflevering van Lauren Cohan
"Een van mijn meest favoriete afleveringen om op te nemen was zeker wanneer Maggie en Glenn uit Woodbury ontsnappen. Hij is zo stoer en slaat een stoel kapot en doorboort walker, en dan breken we uit, doden een stel mensen en komen terecht in Woodbury," aldus Cohan.

"Waarschijnlijk is dat mijn favoriete aflevering. Die voelde voor mij als de essentie van de show. Op de een of andere manier vond de groep ons, we braken allemaal uit en niets kan ons tegenhouden," sloot de actrice af. "En dat is voor mij de essentie van onze connectie."

Op dit moment bevindt The Walking Dead zich in het uitgebreide elfde seizoen. Er zijn al acht afleveringen verschenen in augustus, september en oktober.

De serie zal ongetwijfeld snel terugkeren voor de overige zestien afleveringen.


Aanbevolen artikelen