Schokkende onthulling over 'Vikings' spin-off 'Valhalla'

Schokkende onthulling 'Vikings' spinoff 'Valhalla'

Ergens volgend jaar moet op Netflix de Vikings spin-off Valhalla verschijnen.

Bram de Groot, 21 november 2021 om 15:32

Even geleden zagen we al de eerste beelden uit de Vikings spin-offserie Valhalla die ergens in 2022 op Netflix moet verschijnen. De serie neemt ons honderd jaar verder de tijd in na de afronding van de moederserie van de zender History.
In Vikings: Valhalla is ook acteur Stephen Hogan te zien en hij speelt het personage Ealdorman Sigeferth of Wessex. In gesprek met Express.co.uk vergeleek de acteur de serie met Goodfellas. En let op hij geeft een enorme SPOILER weg!!

"Ik heb net mijn ADR gedaan. ADR is de kleine tekstuele toevoeging als er kleine aanpassingen zijn. Ze wilden net een beetje meer doen met... Ik durf het te zeggen... mijn dood. Je kunt geen Vikingen doen en niet sterven!

Ik speel een Engelse Lord en het begint 100 jaar na het einde van de Vikingen. Ze vestigen zich gewoon in Engeland om het land over te nemen. Dus de Angelsaksen zijn daar en het is fascinerend. Het is eigenlijk zoals Goodfellas, jij weet je, het zijn Viking-gangsters."

Vikings: Valhalla in 2022: bekijk de First Look
Surf alvast naar Netflix om Stuur melding aan te zetten, zodat je op de hoogte wordt gebracht wanneer de serie online staat. Overigens vind je de zes seizoenen van Vikings ook gewoon op Netflix. Hieronder de eerdere trailer.
Bron: Express (via ScreenRant)

Lees meer over: Vikings, Valhalla, Netflix, Goodfellas, Stephen Hogan

Populair nieuws