'The Walking Dead' krijgt nog een serie!

'The Walking Dead' krijgt nog een serie!

Tales of the Walking Dead is nu officieel besteld door AMC en komt snel naar je toe.

Jim Pedd, 13 oktober 2021 om 11:05

AMC Networks heeft vandaag bekend gemaakt dat het officieel groen licht geeft voor een nieuwe spin-off van de intussen decennium-oude franchise The Walking Dead.
De eerder aangekondigde proefballon Tales of the Walking Dead blijkt zo te bevallen dat men ook echt een volledig seizoen laat maken.

Tales of the Walking Dead
De serie Tales of the Walking Dead zal verhalen vertellen rond nieuwe en bekende personages in de wereld van de drie zombieseries. We krijgen dus heel wat personages te zien die we al kennen, maar ook unieke nieuwe verhalen.

Op die manier kunnen fanfavoriete personages, die bijvoorbeeld om het leven kwamen in een van de drie series, terugkeren.

De serie wordt gemaakt door Channing Powell als showrunner. Hij schreef mee aan zowel The Walking Dead als Fear the Walking Dead en werkt nauw samen met Chief Content Officer Scott Gimple aan deze nieuwe serie.

De opnames van Tales of the Walking Dead gaan begin 2022 al van start. Er komen in eerste instantie zes afleveringen, die volgende zomer al te streamen moeten zijn.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Tales of the Walking Dead, AMC, The Walking Dead, Robert Kirkman

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws