'Star Wars Rebels' krijgt een vervolg op Disney+

'Star Wars Rebels' krijgt een vervolg op Disney+

De serie Ahsoka lijkt een beetje een vervolg te worden op Star Wars Rebels.

Jim Pedd, 22 november 2021 07:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Natasha Liu Bordizzo is gecast als de live-action Sabine Wren in de aankomende Disney+ serie Ahsoka. Daarmee is eigenlijk wel bevestigd dat de serie een vervolg is op animatieserie Star Wars Rebels.
In de serie Ahsoka is Rosario Dawson terug als Ahsoka, het personage dat ze voor het eerst speelde in live-action serie The Mandalorian. Zij bleek op een missie te zijn; te jagen op Grand Admiral Thrawn, een oude vijand van tijdens de burgeroorlog.

Ahsoka-serie
De laatste aflevering van Star Wars Rebels liet zien hoe Ahsoka's vriend Ezra Bridger zichzelf opofferde om Thrawn te verslaan. Hij riep een groep Purgills (ruimtewalvissen) op, om het vlaggenschip van Thrawn in hyperspace te slepen.

Nu Natasha Liu Bordizzo te zien is in Ahsoka als live-action Sabine Wren, is praktisch zeker dat deze serie een vervolg op Star Wars Rebels is.

Ahsoka vroeg in de finale van het vierde seizoen van Star Wars Rebels nog aan Sabine of zij kon helpen met het zoeken van Ezra. Dat Sabine gecast is, duidt erop dat Ahsoka dit verhaal zal voortzetten.

We weten nog niet wanneer Ahsoka te zien zal zijn, maar de serie wordt naar verluidt volgend jaar pas opgenomen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Ahsoka, Star Wars Rebels, Disney Plus

Populair nieuws