'Sex Education' krijgt voorlopig geen vierde seizoen

Sex Education krijgt voorlopig geen vierde seizoen

De serie Sex Education laat nog even op zich wachten met dat vierde seizoen.

Jim Pedd, 22 november 2021 om 06:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Door de coronapandemie duurde het twintig maanden na het tweede seizoen van Sex Education, tot het derde kon debuteren. Netflix-abonnees zullen er zodoende wel aan gewend zijn niet jaarlijks een nieuw seizoen te krijgen van de hitserie.
Maar het lijkt erop dat het vierde seizoen nog langer op zich laat wachten. Op de site What's On Netflix lezen we dat schrijver Krishna Istha recent een casting call vrijgaf op Twitter. Daarin vraagt ze om twee personen die "een trans power couple" kunnen spelen. Ze zoekt naar talent van tussen de 18 en 23, die de rollen van Abbi en Kent kunnen spelen.

Voorlopig niet te zien
Volgens de site is het ensemble van Sex Education seizoen 4 daarmee nog niet bij elkaar gevonden. Dat de makers eind november nog niet alle castleden hebben, wijst erop dat de camera's vermoedelijk niet voor het einde van het jaar gaan draaien.

Het gerucht gaat nu dat Sex Education seizoen 4 van start gaat met zijn opnames in april 2022. De opnames zouden tot november 2022 duren.

Daarmee is de kans wel heel klein dat de release van het vierde seizoen in 2022 plaatsvindt. De kans is groter dat we tot 2023 moeten wachten. Helaas!

De eerste drie seizoenen van Sex Education staan op Netflix.
Bron: Whats on Netflix

Lees meer over: Sex Education, Netflix, seizoen 4, Gillian Anderson, Asa Butterfield

Populair nieuws