search
'The Walking Dead: World Beyond' heeft er een nieuwe schurk bij
Series / Nieuws

'The Walking Dead: World Beyond' heeft er een nieuwe schurk bij

De serie The Walking Dead: World Beyond maakt van een bepaald personage een schurk.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Walking Dead: World Beyond maakt weer bijzondere stappen in zijn nieuwste aflevering. Er is een nieuwe slechterik toegevoegd aan de serie, definitief.

Het gaat om het personage Jadis, dat ooit een prima personage leek, maar nu schurk blijkt te zijn. Zij voert bevelen uit voor de schaduwachtige CRM-majoor Beale en voor luitenant-kolonel Elizabeth Kublek. Ze moet vooral zorgen dat een rebellie tegen Project Votus en de Civic Republic onderdrukt wordt.

The Walking Dead: World Beyond-schok
Jadis besluit dat de Perimeter, dat vluchtelingen herbergt, een bedreiging is voor de Research Facility en daarmee voor de Civic Republic. Daarom stuurt ze soldaten daar naartoe.

Ze zegt dat ze de aanwezigen niet kan laten leven, en geeft haar soldaten de opdracht om te schieten.

Gelukkig is er Will, die het vuur opent op de CRM, waardoor een fors vuurgevecht uitbreekt. Met behulp van Silas en ex-CRM soldaat Dennis kunnen ze de CRM zelfs zodanig afleiden dat het niet meer te houden valt voor de soldaten van de inmiddels kwaadaardige Jadis.

Intussen weten Iris en Hope samen met de tienerzoon van Beale (Mason) en Dr. Leo Bennett te ontkomen via de oude mijntunnels. En dus is Project Votus niet meer.

The Walking Dead: World Beyond stream je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen