Groot 'The Walking Dead'-mysterie is eindelijk uitgelegd

Groot 'The Walking Dead'-mysterie is uitgelegd

The Walking Dead: World Beyond laat zien hoe het zit met de a's en de b's.

Jim Pedd, 16 november 2021 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Aflevering 7, Blood and Lies, onthult nieuwe details over The Walking Dead: World Beyond. Eindelijk horen we wat Project Votus is en wat nou de betekenis is van de letters 'A' en 'B', waarmee de CRM overlevenden aanmerkt.
In aflevering 4 van het eerste seizoen van The Walking Dead: World Beyond zien we CRM-wetenschapper Dr. Lyla Belshaw experimenten uitvoeren op Walkers en labelt ze een testsubject als een 'A'. En nu weten we wat de letters betekenen.

Een 'A' of een 'B'
Rick, Negan en Father Gabriel werden in The Walking Dead allemaal aangemerkt als een 'A', toen Jadis hen wist te vangen. In aflevering 3 van de serie leren we van een CRM-piloot een 'A' nodig heeft, en stelt ze dat ze dacht dat Gabriel een 'B' was. Maar als hij bijna gebeten wordt door een Walker, wordt hij een 'A'.

Jadis vindt haar 'B' in aflevering 5 van seizoen 9, als Rick Grimes aanspoelt nadat hij een brug opblies om een horde Walkers tegen te houden. Hij blijkt haar ticket naar de Civic Republic te zijn.

Nu leren we in The Walking Dead: World Beyond aflevering 7 dat een 'A' staat voor een testsubject. Iemand is een letter 'B', als de betreffende persoon bruikbaar zou kunnen zijn. Dat betekent dus dat Rick nog zal leven!

The Walking Dead: World Beyond is te bingen op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, The Walking Dead, AMC

Populair nieuws