Netflix maakt een grote fout met deze serie

Netflix maakt een grote fout met deze serie

Tiger King had helemaal geen tweede seizoen moeten krijgen van Netflix.

Jim Pedd, 23 november 2021 om 10:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het tweede seizoen van Tiger King herhaalt de fout die Netflix ook al maakte met het tweede seizoen van de serie Making A Murderer. Het nieuwe seizoen moest vooral voortborduren op het succes van Joe Exotic.
Het nieuwe seizoen van Making A Murderer werd op de markt gezet als een seizoen dat vol nieuwe informatie over de zaak van Steven Avery zou zitten. Maar dat lukte bepaald niet. En zoiets gebeurt ook met het tweede seizoen van Tiger King.

Tiger King-fout
Tiger King seizoen 2 telt slechts vijf afleveringen. Dat wijst eigenlijk al meteen op het grote probleem: er valt niet heel veel nieuws te vertellen.

In het seizoen zie je bijna niets van Joe Exotic. En de serie begint in eerste instantie vooral met een recap van het succes van het eerste seizoen. Daarna zijn er twee afleveringen die kijken naar Carole Baskin en Don Lewis., in plaats van echt in de feiten te duiken.

Het gehele tweede seizoen van Tiger King voelt daarmee als een trailer voor wat er komen gaat. Er wordt weinig opgelost in de vijf afleveringen, waaronder de nieuwe verhalen en plotpunten die opgezet worden.

Je streamt Tiger King op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Tiger King, Netflix, seizoen 2

Populair nieuws