search
Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix: Weer is er een nieuwe topper
Series / Featured

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix: Weer is er een nieuwe topper

Geen enkele serie weet zo makkelijk de nummer één positie in handen te houden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke zondag kijken we welke series het best scoren op Netflix. Nadat we de afgelopen twee weken telkens weer een nieuwe nummer één zagen, geldt dat ook voor deze week. Zo dominant als Squid Game is geen van de nieuwe series dus vooralsnog.

Helemaal bovenaan het lijstje van Netflix staat deze week Tiger King 2. Gek is dat niet, gezien de immense aandacht die het absurde eerste deel trok. De nummer twee van deze week is de topper van vorige week: Narcos Mexico (seizoen 3), en de hekkensluiter een serie die het af en aan heel goed doet en al weken in de top staat: Maid.

1. Tiger King 2: In vijf afleveringen zien we hoe Joe Exotic in de cel zit. Een team zet Donald Trump onder druk om hem een presidentieel pardon te geven en anderen uit de serie willen profiteren van hun nieuwe faam.

2. Narcos Mexico (seizoen 3): De undercovermissie van Walt neemt in dit derde seizoen een andere wending. Amado komt na drie maanden in de gevangenis vrij en Victor - een politieagent in Juárez - zoekt een vermist meisje.

3. Maid: In deze miniserie vindt een jonge moeder nadat ze eindelijk ontsnapt is aan een gewelddadige relatie een baan als schoonmaakster. Ze doet alles om haar kind een goede toekomst te bieden.



Aanbevolen artikelen