search
'The Grand Tour' onthult weer een nieuwe special: Check de trailer
Series / Trailer

'The Grand Tour' onthult weer een nieuwe special: Check de trailer

The Grand Tour gaat nu naar Frankrijk met de volgende nieuwe speciale aflevering.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May zullen blij zijn om te weten dat het trio met een follow-up op hun special Lochdown komt. The Grand Tour gaat over een paar weken weer verder op Prime Video.

Het gaat om de aflevering Carnage A Trois, waarin het drietal de soms wat bizarre wereld van Franse autocultuur verkent. Ze beginnen in de heuvels van Wales en bereiken uiteindelijk het kanaal voor de epische climax.

The Grand Tour-trailer
Op vrijdag 17 december kan je The Grand Tour Presents: Carnage A Trois zien op Prime Video.

Na Lochdown vertelde Richard Hammond al dat die aflevering gezien moest worden als het eerste van twee delen "gemaakt toen we niet naar de andere kant van de wereld mochten reizen, maar waarbij we echt veel plezier hebben gehad tijdens het maken."

De serie laat nu zien hoe het drietal probeert een berg op te rijden, een bom onschadelijk te maken en kijkt naar door een propellor voortgedreven auto's. En we zien iets met helikopters in de trailer voorbij komen.

Daarna gaat het trio richting het Engelse Kanaal, waar ze meedoen in een epische middeleewuse climax. Hieronder de promo; The Grand Tour zie je op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen