Helaas! Deze 'Star Wars'-serie is definitief geschrapt

Star Wars: Rangers of the New Republic is geschrapt horen we nu van Kathleen Kennedy.

Jim Pedd, 26-11-2021 13:31

Krap een jaar geleden werd de serie Star Wars: Rangers of the New Republic aangekondigd. Die moest draaien om The Mandalorian-personage Cara Dune. Maar die is nu helemaal geschrapt.
Nog geen twee maanden na de aankondiging van Star Wars: Rangers of the New Republic werd Gina Carano ontslagen van haar contract bij Lucasfilm. Ze zou niet langer betrokken zijn bij projecten voor Lucasfilm, vanwege berichten die ze op sociale media plaatste en waar fans heel kritisch over waren. Destijds werd niet bekend gemaakt wat de gevolgen van het ontslag zouden zijn voor de serie. Maar die gevolgen zijn nu wel bekend gemaakt.

Star Wars: Rangers of the New Republic
Tijdens een interview met Empire Magazine vertelde Kennedy: "We hebben daar nooit scenario's voor geschreven of iets dergelijks. Een deel daarvan wordt waarschijnlijk in de toekomst wel verbonden aan The Mandalorian."

Dat is geen verrassing, gezien het kleine aantal updates dat we kregen over het project Star Wars: Rangers of the New Republic. De spaarzame update kwam in mei 2021 nog via Variety.

Variety schreef op dat moment het volgende: "Een derde aangekondigde spin-off, Rangers of the New Republic, verkeert op dit moment niet in actieve ontwikkeling".
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Wars Rangers of the New Republic, Kathleen Kennedy, Star Wars, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 kneitergoede series op
Netflix

4 kneitergoede series op Netflix

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie