search
Onthullende nieuwe foto's 'The Book of Boba Fett'
Series / Nieuws

Onthullende nieuwe foto's 'The Book of Boba Fett'

Een nieuwe blik op de langverwachte serie over de bekendste premiejager van het heelal.

Star Wars heeft een reeks toffe foto's van The Book of Boba Fett vrijgegeven. De foto's zijn afkomstig uit het nieuwste nummer van Empire Magazine.

Op de foto's zien we onder andere Boba Fett (Temuera Morrison) en Fennec Shand (Ming-Na Wen), die gezamenlijk de onderwereld van het Star Wars-universum willen overnemen, nu Jabba the Hutt er niet meer is. Ook zien we een nieuw Twi'lek-personage, die gespeeld wordt door Jennifer Beals (Flashdance).

Fuhgeddaboudit
The Book of Boba Fett belooft een dieper kijkje te bieden in de criminele wereld van het Star Wars-universum. Er worden hier en daar al vergelijkingen gemaakt met gangster-klassiekers als The Godfather en Goodfellas. Daarnaast zouden Boba en Fennec ook moeten zorgen voor een romantisch subplot in de serie.

Ook zou het zo zijn dat Boba, net als in The Mandalorian al enigszins werd aangestipt, meer een antiheld dan een schurk is in de serie. Zijn Mandaloriaanse vechtkunsten zullen ook vaak genoeg getoond worden.

The Book of Boba Fett is vanaf 29 december a.s. te streamen via Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen