Weer topdrukte: 18 (!) nieuwe series op Netflix

Weer topdrukte: 18 (!) nieuwe series op Netflix

Abonnees met Netflix zullen blij zijn met weer een behoorlijk drukke week.

Jim Pedd, 27 november 2021 om 23:16

Het was weer behoorlijk druk op Netflix deze week, met maar liefst achttien nieuwe toevoegingen aan het aanbod. We duiken er maar meteen in.
The Flash (S08E02): Despero geeft The Flash een kans om het lot te veranderen, maar houdt een oogje in het zeil. Een helderziende meta in Central City knoeit met de geesten van mensen.

Riverdale (S06E02): Een spook baant zich een weg door Rivervale. Jughead en Tabitha ontdekken de geschiedenis van hun huis. Reggie werkt aan het terugwinnen van een stuk van zijn verleden.

Undercover (S03E02)

New World (1 seizoen): In deze realityserie bedenken zes celebrity's strategieën om virtueel geld te verdienen dat ze aan het einde van hun verblijf op een utopisch eiland kunnen verzilveren.

Arcane (9 afleveringen): Er heerst tweedracht tussen de zustersteden Piltover en Zaun. Een tweeling staat tegenover elkaar in een strijd tussen magische technologieën en botsende overtuigingen.

Blue Period (6 afleveringen): De populaire middelbarescholier Yatora Yaguchi verveelt zich. Als ze op een inspirerend schilderij stuit, duikt ze in de prachtige, maar meedogenloze wereld van de kunst.

Hometown Cha-Cha-Cha (14 afleveringen): Een stadse vrouw opent een tandartspraktijk in een afgelegen dorpje aan zee, de thuisbasis van een charmant manusje-van-alles, dat in alle opzichten haar tegenpool is.

Japan Sinks: People of Hope (6 afleveringen): Higashiyama wil de door de ramp getroffen gebieden weer opbouwen. Hij kondigt een plan aan, maar stopt dan abrupt. Tadokoro voorspelt een ramp voor het hele land.

The Fastest (1 seizoen): In deze onvoorspelbare en spannende racewedstrijd gaan coureurs uit het Midden-Oosten die iets te bewijzen hebben, met elkaar de strijd aan om een geldprijs te winnen.

Edens Zero (2 seizoenen): Op de Edens Zero begint een eenzame jongen, die de zwaartekracht naar zijn hand kan zetten, aan een avontuur om de legendarische ruimtegodin Moeder te ontmoeten.

Masters of the Universe: Revelation (deel 2): Na de strijd die Eternia heeft verwoest, moeten Teela en een onverwachte alliantie het eind van het universum voorkomen in dit vervolg op de klassieker uit de jaren 80.

Selling Sunset (seizoen 4): De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Het draait allemaal om relaties en dat betekent vaak groot drama.

True Story: Een wereldberoemde comedian zoekt wanhopig naar een uitweg nadat een nacht in Philadelphia met zijn broer niet alleen zijn succes in gevaar brengt.

F is For Family (seizoen 5): De familie Murphy neemt ons terug naar de jaren 70 toen kinderen vrij werden opgevoed, het bier vrijelijk stroomde en de man heer en meester was over zijn tv.

Supercrooks (seizoen 1): Johnny Bolt stelt een ploeg losgeslagen superschurken samen voor een laatste overval. Hun doelwit is een meedogenloze misdaadbaas met superkrachten. Wat kan er misgaan?

Light the Night: In het red light district van Taipei in de jaren tachtig, probeert mama-san Rose en de hostess van een populaire nachtclub te overleven.

School of Chocolate: Acht professionals bestuderen de kunst van chocolade onder leiding van een bekende chocolatier. Maar slechts één kan de beste van de klas zijn en een unieke kans winnen.

Elves: Een kerstvakantie wordt een nachtmerrie voor een tiener en haar familie als ze ontdekken dat het eiland waar ze verblijven, wordt geplaagd door een eeuwenoud gevaar.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws