'The Last of Us' laat een legendarisch moment zien

'The Last of Us' laat een legendarisch moment zien

De serie The Last of Us van HBO doet het echt heel game-getrouw allemaal.

Jim Pedd, 25 november 2021 06:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Momenteel vinden de opnames plaats van HBO-serie The Last of Us. Een nieuwe video vanaf de filmset laat zien dat de serie een welbekende locatie uit de game omvat.
Op het Twitter-account The Last of Us Updates zien we een video waarin Joel en Ellie op een paard rijden door een universiteit. De video onthult verder weinig en is van een afstandje genomen. Bovendien is het geen officieel beeldmateriaal en een slechte kwaliteitsvideo. Maar het bevestigt dat het hoofdstuk The University uit de game ook in de serie zit.

The Last of Us-serie
Daarmee wordt ook bevestigd wat we al langer wisten: The Last of Us is heel trouw aan de game van Naughty Dog waar de serie op gebaseerd is.

In het The University-hoofdstuk zien we een van de beste setstukken uit de hele game. Veel onthullingen vinden niet plaats, maar qua spektakel mag het er dus zeker wel zijn.

Bekijk 'm hier op Twitter.


De serie The Last of Us draait om smokkelaar Joel die het jonge meisje Ellie door een post-apocalyptisch Amerika moet escorteren. Zij zou zomaar het geneesmiddel kunnen bevatten voor de zombieplaag die de wereld teistert.
Lees meer over: The Last of Us, HBO, Neill Druckmann, Pedro Pascal, Bella Ramsey

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws