search
Nederland keek massaal naar deze 3 series op Netflix

Nederland keek massaal naar deze 3 series op Netflix

Het was een week met een heel nieuwe top drie op Netflix deze week!

Jim Pedd
Sinds Squid Game debuteerde en uit de top drie van Netflix verdwenen is, hebben we geen titel meer gezien die meer dan één week aan de troon wist vast te houden. Ook deze week weer zien we een heel nieuwe serie die bovenaan staat.

Het gaat dan om Selling Sunset, een glamoureuze serie die nu toe is aan z'n vierde seizoen. Nummero twee is Undercover met zijn derde seizoen, dat net van start is. Hekkensluiter van deze week is het opvallende True Story, een miniserie met zeven afleveringen.

De top drie
We hebben een nieuwe top drie, met heel nieuwe titels!

1. Selling Sunset (seizoen 4): In Selling Sunset volgen we de makelaars van de Oppenheim Group. Zij verkopen luxe huizen aan rijke kopers in Los Angeles. Een mooi (en heel Amerikaans) inkijkje in de wereld van makelaars.

2. Undercover (S03E01): In de eerste aflevering krijgt Bob een aanbod waardoor hij al zijn problemen in een klap op zou kunnen lossen. Maar Ferry's terugkeer maakt dat hij ook alles kan verliezen.

3/ True Story: Deze serie draait om een wereldberoemde komiek, die wanhopig naar een uitweg zoekt nadat een nacht in Philly met z'n broer zijn succes en wereld in gevaar brengt.Aanbevolen artikelen