Bikkelharde strijd in TV-trailer 'Succession'

Bikkelharde strijd in TV-trailer 'Succession'

Succession laat zien dat het nu echt een keiharde strijd van vader versus zoon wordt.

Jim Pedd, 30 november 2021 10:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er staat een ontmoeting tussen vader en zoon aan te komen in het derde seizoen van Succession. Dat moest wel, want Kendall en Logan Roy strijden al een behoorlijke tijd tegen elkaar zonder elkaar direct in de ogen aan te kijken.
In het derde seizoen van Succession is de familie Roy behoorlijk verdeeld geraakt in een grove strijd om de controle over het mediaconglomeraat van hun vader, Waystar-RoyCo.

Succession-promo
De promo voor de aankomende achtste aflevering van het nieuwe seizoen van Succession werd op YouTube gezet door TV Promos.

De aflevering, Chiantishire, laat zien hoe de door Logan-geleide factie van het bedrijf hard strijd voor een deel van het bedrijf GoJo. Hoewel Roman succes boekte in het onderhandelen in aflevering 7, is dat nu niet direct aan de orde lijkt het.

Verder naait Kendall zijn familie nog altijd, en belooft het in de achtste van negen afleveringen tot een kleine climax te komen.

We hebben ook al een synopsis: Tijdens een luxe familiehuwelijk in Italië, stelt Roman verdenkingen ten toon. Gerri trekt een streep en het Waystar-team raakt bezorgd over rogue tweets.

Succession staat op Ziggo Movies & Series XL, waar je elke maandag een nieuwe aflevering kan zien.

Lees meer over: Succession, HBO, Jeremy Strong, Brian Cox, Jesse Armstrong

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws