Fanfavoriete Doctor Who terug voor meer!?

Fanfavoriete Doctor Who terug voor meer!?

David Tennant keert mogelijk terug voor de zestigste verjaardag van Doctor Who.

Jim Pedd, 30 november 2021 om 09:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

We hebben nog maar vier afleveringen te gaan en dan is het doek gevallen voor Jodie Whittaker's Doctor Who. Daarna vertrekt ze samen met showrunner Chris Chibnall om vervangen te worden door een nog onbekende acteur of actrice.
Van Chibnall weten z'n opvolger al, dat zal Russell T. Davies zijn, die het speciale seizoen voor de 60ste verjaardag maakt. Voor de 50ste verjaardag keerde David Tennant al terug samen met Matt Smith en leerden we een nieuwe Doctor kennen, de War Doctor.

Doctor Who-terugkeer
De vraag is natuurlijk of David Tennant straks weer terugkeert voor Doctor Who, voor de special ter gelegenheid van de zestigste verjaardag.

"Dat hangt ervan af. Het moment dat je ja zegt op Doctor Who, nog voordat je een aflevering gemaakt hebt, stellen mensen je al de vraag of je terug keert," aldus Tennant.

"Ik weet niet of dit met James Bonds gebeurt. Ik weet niet of ze Pierce Brosnan vroegen of hij terug zou keren als James Bond. Maar omdat er een element van fantasy is, kan uiteindelijk alles. Je moet nooit nooit zeggen."

De eerste tien seizoenen van Doctor Who staan op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: David Tennant, Doctor Who, BBC

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws