'The Boys' seizoen 3 onthult iets heel bijzonders

'The Boys' seizoen 3 onthult iets heel bijzonders

Amazon-serie The Boys duikt in de geschiedenis van corporatie Vought!

Jim Pedd, 1 december 2021 om 07:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Over krap een week kan je de nieuwste Seven on 7 zien, de promovideo's die maandelijks verschijnen tot we iets substantieels krijgen van het derde seizoen voor Amazon-hitserie The Boys, namelijk een releasedatum en een trailer.
The Boys is de eerste superheldenserie die een Primetime Emmy-nominatie kreeg voor de Outstanding Drama Series. De verwachtingen voor het derde seizoen zijn dus hooggespannen en gek is dat niet. In het nieuwe seizoen zien we namelijk Soldier Boy zijn debuut maken, een van de oudste en meest gestoorde 'helden' van Vought.

Meer over Vought in The Boys
Tijdens The Saturn Awards vertelde bedenker en showrunner Eric Kripke dat het derde seizoen van The Boys dieper in het verhaal van Vought duikt.

"Het derde seizoen wordt leuk, omdat het niet alleen om Soldier Boy draait, maar ook over het team waar hij lid van was, dat Payback heet. En Laurie Holden speelt Crimson Countess en dan zijn er nog een paar briljante helden," begon Kripke.

"Dus we zien wie de Seven waren voor de Seven. En hoe was het leven voor Vought? Wat was de geschiedenis van Vought in de jaren zestig en zeventig en tachtig? We duiken in de geschiedenis van de wereld. Niet alleen het heden. Dat maakt het juist zo leuk."

De serie The Boys heeft nu twee seizoenen die beiden op Prime Video staan.
Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: The Boys, Amazon, Prime Video, Eric Kripke

Populair nieuws