search
'The Boys' seizoen 3 draait precies hierom
Series / Nieuws

'The Boys' seizoen 3 draait precies hierom

Het derde seizoen van The Boys wordt behoorlijk veelbelovend als we dit zo horen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Showrunner Eric Kripke onthult dat het aanstaande derde seizoen van de serie The Boys draait om toxic masculinity. Gek is dat niet, gezien de wijze waarop de serie een vorm van maatschappijkritiek is geworden.

De serie The Boys van Amazon Prime Video is gebaseerd op de gelijknamige comicreeks en focust zich op een team van matig samenwerkende burgers die gezamenlijk strijden tegen immorele individuen met superkrachten.

Nieuw seizoen van The Boys
De opnames van het derde seizoen van The Boys zijn recent afgerond, en hoewel we nog niet weten wanneer de nieuwe reeks te zien is, wil Kripke wel een kleine update geven over het nieuwe seizoen.

"Dit seizoen draait, zoals gebruikelijk, om wat zich in onze wereld afspeelt. We hebben een manier gevonden om nog dieper in de personages te duiken en zoeken bij hen allemaal echt de grens op."

De eerste twee seizoenen van The Boys staan op Prime Video. Het derde seizoen is volgend jaar ergens te zien. Los daarvan verwachten we ook een spin-off serie die draait om een opleidingsinstituut voor Supes.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen