'Avatar: The Last Airbender'-hoofdrolspeler onthult z'n nieuwe look

Avatar The Last Airbender-ster onthult nieuwe look

Acteur Gordon Cormier is straks te zien als Aang in Avatar: The Last Airbender.

Jim Pedd, 1 december 2021 09:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Avatar: The Last Airbender gaat op een nieuwe reis vertrekken. Netflix kan het zich bijna niet veroorloven deze serie de verkeerde kant op te brengen.
De streamingdienst werkt aan deze live-action verfilming en deed dat eerst met bedenkers Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino. Zij vertrokken vanwege creatieve verschillen om vervolgens hun eigen studio op te richten en meer animatiemateriaal te maken. Netflix ging verder met Albert Kim en castte een bijzonder sterk stel acteurs voor de hoofdrollen.

Hoe ziet Aang eruit?
De opnames van Avatar: The Last Airbender gaan bijna van start. Acteur Gordon Cormier duikt alvast in de huid van Aang, het hoofdpersonage dat hij speelt.

Cormier blijkt al 'in character' te zijn. Fans zien op Instagram een nieuwe foto van de acteur en die laat zien dat hij z'n kop al geschoren heeft, precies zoals hij al beloofde in een interview vlak nadat zijn casting bekendgemaakt werd.

Acteur Cormier draagt op de foto vanaf de set van Avatar: The Last Airbender een hoed. Maar duidelijk is dat hij wel zijn haren geschoren heeft.

Avatar: The Last Airbender staat nu op Netflix. De live-action verfilming is hopelijk volgend jaar of aan het begin van het jaar daarna te zien.

\

Bron: ComicBook

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Netflix, Gordon Cormier

Populair nieuws