Verwacht maar veel geweld in de 'Doctor Who'-finale

Verwacht maar veel geweld in 'Doctor Who'-finale

Het event Flux van Doctor Who gaat nu richting het einde en doet dat heel explosief.

Jim Pedd, 1 december 2021 om 09:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het voelt alsof we pas net begonnen zijn, maar het dertiende seizoen van Doctor Who komt al bijna tot een einde. Het dertiende seizoen heet Flux en telt slechts zes afleveringen.
Doctor Who had een wat ander dertiende seizoen dan oorspronkelijk de bedoeling was, wat bovenal te maken heeft met het feit dat de coronapandemie nog gaande is. Dat maakt het moeilijk om een volledige productie te doormaken.

Doctor Who-seizoen
In het nieuwe seizoen van Doctor Who is een belangrijke rol weggelegd voor de Sontarans. De aliens keerden na een lange pauze eindelijk terug in de Doctor Who-franchise.

Acteur Jonathan Watson vertelde dat het nieuwe seizoen heel gewelddadig tot een einde zal komen.

"Alles wat ik je kan vertellen, is dat de Sontarans echt niet veranderd zijn. Ze zoeken nog altijd de confrontatie en vernietiging en al die dingen waar ze van genieten. En nee, er zijn niet heel veel twists of iets dat daaraan doet denken," aldus Watson.

Hij denkt dat fans dolenthousiast zullen zijn. "Ik kan niet al te veel zeggen - dat wordt nog ingewikkeld. Maar we hebben wel een wonderbaarlijke conclusie. Ik hoop echt dat fans er net zo van genieten als ik ervan genoten heb hier onderdeel van te zijn geweest."

Op Prime Video staan de eerste tien seizoenen van Doctor Who.
Bron: Radio Times

Lees meer over: Doctor Who, BBC, Jodie Whittaker, Chris Chibnall

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws