Goden en meer in 'Moon Knight' van Disney+

Goden en meer in 'Moon Knight' van Disney+

De serie Moon Knight krijgt volgens Ethan Hawke rollen voor goden.

Jim Pedd, 1 december 2021 om 10:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De aankomende Marvel Studios-serie Moon Knight moet volgend jaar op streamingdienst Disney+ te zien zijn. Het personage verscheen voor het eerst in de loop van 1975 in de comics.
In de comics is Marc Spector een voormalig marinier, ondergronds bokskampioen en een CIA-agent die lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Hij stuit op de Egyptische maangod Khonshu nadat hij voor dood achtergelaten wordt in de woestijn van Soedan. Hij houdt er superkrachten aan over.

Moon Knight-schurk
We weten nog niet hoe nauw Moon Knight het achtergrondverhaal uit de comics zal volgen. Maar de sizzle reel van Disney+ liet zien dat het de meest duistere serie wordt die de streamingdienst tot nu toe gemaakt heeft.

Ethan Hawke speelt in Moon Knight de grote slechterik. Hoewel we nog niet weten wie hij precies speelt, horen we wel alvast iets over zijn rol.

Hawke sprak met Variety over zijn Marvel-personage. De acteur vertelde dat hij "het achtergrondverhaal van deze god of dit personage" moest kennen. Moon Knight lijkt daarmee dus zijn mythologische connecties te gaan behouden.
Bron: Variety

Lees meer over: Moon Knight, Marvel Studios, Disney Plus, Ethan Hawke

Populair nieuws