'Moon Knight' verbergt nog een superheld in het zicht

'Moon Knight' verbergt nog een superheld

Werewolf by Night lijkt een momentje te hebben in de Moon Knight-trailer.

Jim Pedd, 17 november 2021 om 12:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Disney+ Day kwam en is gegaan. Hoewel fans geen volwaardige trailer te zien kregen voor Marvel-serie Moon Knight, was er wel een toffe sizzle reel. Die laat een heel kort moment zien met Marc Spector in actie, evenals iets van het iconische kostuum van Moon Knight.
Fans duiken nu dieper in de beelden en kijken frame voor frame of ze mogelijk een groot detail gemist hebben. En dat lijken ze zowaar gevonden te hebben.

Werewolf by Night
Een shot in de trailer zou misschien een moment kunnen laten zien met Werewolf by Night, een klassiek personage dat verbonden is aan Moon Knight in de comics en volgend jaar ergens zijn eigen special krijgt op Disney+.

In het betreffende shot zie je Oscar Isaac als het titelpersonage, vlakbij een standbeeld in een Egyptisch museum. Pas je de helderheid van het shot wat aan, dan zie je dat Spector mogelijk achtervolgd wordt door iemand, of iets.

Bekijk op ComicBook.com het bewerkte shot.


Op de achtergrond zie je mogelijk een wat in elkaar gezakt, voorovergebogen figuur. Het gerucht is dat dit niemand minder dan een bekende weerwolf is. Duidelijk is dat Marc behoorlijk bang is en niet gevangen wil worden.

Volgend jaar is Moon Knight te zien op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Werewolf by Night, Moon Knight, MCU, Marvel Studios, Disney Plus

Populair nieuws